Advocaten

Timon Boer

timonboer

Timon Boer heeft rechten gestuurd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, richting privaatrecht. Na zijn studie is hij werkzaam geweest als jurist op het gebied van arbeidsrecht en tuchtrecht. In 2008 is Timon Boer begonnen als advocaat in Amsterdam. Sinds 2011 is hij werkzaam in Arnhem.

Peter van Wees

petervanwees

Peter van Wees heeft rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, richting privaatrecht. Hij is na zijn studie enkele jaren werkzaam geweest als jurist bij verschillende overheidsinstellingen. Sinds 2009 is hij werkzaam als advocaat in Arnhem.

Rechtsgebiedenregister

De hiervoor genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

mr. T.P. Boer staat geregistreerd op de rechtsgebieden algemene praktijk, sociaal zekerheidsrecht en huurrecht.

mr.  P.G.W. van Wees  staat geregistreerd op personen en familierecht, huurrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Kom in contact met Boer en van Wees

Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer 026 – 353 03 31. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

    Naam: *

    Onderwerp: *

    E-mailadres: *

    Telefoonnummer: *

    Bericht: *